Your selection

Enter your email address below you will receive a download link. We wil use your email address to send you the download link.

0
List documentation
  • TİCARİ
  • Servisler
  • Haberler
  • FISU ve GERFLOR Kapsamlı İş Ortaklığı
  • Gerflor'dan Haberler

     

    21.01.2016

    FISU ve GERFLOR Kapsamlı İş Ortaklığı

    Gerflor ve FISU ,Uluslararası Üniversite Sporları Federasyonu, FISU Dünya Üniversiteler Şampiyonası’nı desteklemek için Aralık 2018’e kadar geçerli kapsamlı bir ortaklık anlaşması imzaladı.

    Bu ortaklık Gerflor’u 2016 itibariyle 4 Dünya Üniversite Şampiyonası’nı kapsayacak şekilde her sezon başına salon futbolu, hentbol, florbol ve badminton sporları için resmi tedarikçi durumuna getirecektir.

    FISU Genel Sekreteri / CEO'su Eric Saintrond: ‘Spor zeminlerinde global bir lider olan Gerflor’un, FISU ortağı olmayı seçmesinden dolayı çok mutluyuz. Gerflor’un son teknoloji zemin çözümleri Dünya Üniversiteler Şampiyonası’na destek olarak uluslararası spor etkinliklerinde yüksek kalite standardına ulaşmasını sağlayacak.  FISU öğrenci sporcularına en iyi koşulları sunarak onların yeteneklerini ifade etmesini amaçlamaktadır. Biz Gerflor ile uzun vadeli bir ortaklıkla yakın işbirliği içinde çalışmaya kararlıyız.’

     Gerflor Uluslararası Operasyonlar Direktörü Pierre Lienhard: ‘İç mekan spor yüzeylerinde dünya lideri olan Gerflor, resmi spor zemin sağlayıcısı olarak FISU’ya katılmış olmaktan mutlu. Amacımız en son teknolojiye sahip spor zemin çözümlerimizle FISU’ya spor etkinlikleri profilinin yükseltilmesinde destek olmaktır. Gerflor, 3 öncü marka olan Taraflex, Connor Sports ve Sport Court ile FISU ailesinin bir parçası olmaktan ve uzmanlığını Dünya Üniversiteler Şampiyonası spor etkinliklerine taşımaktan dolayı gurur duyuyor.’