Your selection

Enter your email address below you will receive a download link. We wil use your email address to send you the download link.

0
List documentation
  • TİCARİ
  • Servisler
  • Haberler
  • Gerflor ve Yaktaş 20 Yıllık Ortaklığını Kutladı
  • Gerflor'dan Haberler

     

    19.10.2015

    Gerflor ve Yaktaş 20 Yıllık Ortaklığını Kutladı

    Fransa Büyükelçiliği'nde gerçekleşen "Yaktaş 20. Yıl Mimar Buluşmaları” etkinliğinde, Türkiye’nin yapı sektörüne yön veren en köklü mimari firmalarıyla buluştuk.

     

    Fransa’nın Türkiye Büyükelçisi Charles Fries ve Gerflor Uluslararası Ticaret Müdürü Pierre Convers’in de katıldığı 20. Yıl Mimar Buluşmaları etkinliğimize Ankaralı mimarların ilgisi yoğun oldu.

     

    Yaktaş ile birlikte Türkiye’de ileri teknolojiye sahip üretim tesisinin kurulması projesini gerçekleştirecek olmaktan heyecan duyduklarını ifade eden Gerflor Uluslararası Ticaret Müdürü Pierre Convers, konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Dünya'nın en büyük ve en ünlü vinil zemin kaplama üreticisi olarak, Türkiye'deki yatırımlarımızı arttırma ve hızlandırma kararı aldık. Türkiye’deki 20 yıllık iş ortağımız Yaktaş ile hedeflerimizi daha ileriye taşıyoruz. Gerflor, Yaktaş ile birlikte Türkiye'nin her köşesinde ve sınır ötesinde faaliyetlerine hız kesmeden devam edecek” dedi.

     

    Evrensel kalite ve standartlarda ürün ve hizmet sunmayı var oluş felsefesi olarak kabul ettiklerini belirten Yaktaş Yönetim Kurulu Başkanı Artuk Yakut ise “Gerflor ile Yaktaş'ın Türkiye'deki ortaklığı ise 20 yıldır devam ediyor. Yeni yatırımlarla hedeflerimizi büyüterek çalışmalarımıza sürdürüyoruz. Yaktaş olarak Gerflor ile birlikte başarılı projelere imza atmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz” dedi.