Your selection

Enter your email address below you will receive a download link. We wil use your email address to send you the download link.

0
List documentation
  • TİCARİ
  • Servisler
  • Haberler
  • Legoland İstanbul’da Açılıyor
  • Gerflor'dan Haberler

     

    30.06.2015

    Legoland İstanbul’da Açılıyor

    Doğu Avrupa’nın ilk Legoland Discovery Center’ı temmuz ayında kapılarını İstanbul’da açıyor.
     
    Tamamı 3 bin metrekarelik bir alanda 3 milyon Lego parçası Forum İstanbul’da hizmete açılacak olan merkez  3-10 yaş arası çocuklara ve ailelerine eğlence dolu bir dünya sunacak.
     
     
    Legoland Discovery Centre İstanbul’da heyecanlı Lego gezileri, 4 boyutlu sinema, Lego parçalarının yapım sırrının anlatıldığı Lego Fabrika Turu, atölye çalışmaları, temalı oyun alanları, doğum günleri ve kutlamalar için özel parti odaları yer alacak.
     
     
    Doğu Avrupa’nın ilk, dünyanın 13. Legoland Discovery Merkezi 3 bin m2 kapalı alanında Gerflor ürünlerini tercih etti. Renklerin, yaratıcılığın ve eğlencenin buluşma noktası olan Legoland insan trafiğinin yoğun olduğu yerlerde bakteri gibi mikroorganizmaların çocukların sağlığını tehlikeye sokmaması için antibakteriyel zemin ürünlerini tercih ediyor. Uzun ömürlü Gerflor ürünleri uluslararası standartların üzerinde kalitesi ile Legoland ve diğer dünya markalarının birinci tercihidir.