Your selection

Enter your email address below you will receive a download link. We wil use your email address to send you the download link.

0
List documentation
  • TİCARİ
  • Servisler
  • Haberler
  • Tasarım ve Yaratıcılık
  • Gerflor'dan Haberler

     

    10.09.2021

    Tasarım ve Yaratıcılık

    Gerflor olarak, ürünlerimizin yaşam alanlarınıza görsel uyum, yüksek kalite ve konfor sunmasının yanında, sizin yaratacılığınızı harekete geçirmesini ve size ilham vermesini istiyoruz.

     Bu yüzden tasarım ekibimiz, sürdürülebilir, benzersiz ve modern tasarımlar oluşturabilmeniz için tüm enerjisiyle çalışıyor!

     

    Gerflor Tasarım Stüdyosu

     

    Tasarımcılar, grafik tasarımcılar ve renk uzmanlarından oluşan Tasarım Stüdyomuz, güncel trendleri araştırır, önümüzdeki mimarlık ve tasarım gelişmelerini öngörür ve tasarımlarını bu yönde oluşturur.

     Tasarım Stüdyomuzun misyonu, geleceğin iç mekanlarında yer alacak tasarımların dokularını ve renklerini bugünden önerebilmektir.

     

    ‘’Gerflor için yaratıcılık; tesadüf, sezgisel ya da spontane bir olgu değildir. Yaratıcı tasarımların sırrı her gün sabırla, metodik olarak çalışmaktan geçer. Tasarım, mimari ve modadaki global trendleri belirlemek için dünyayı dolaşıyoruz. Bu maceranın sonunda, yeni ürünlerimize  sonsuz bir ilham kaynağı olan moodboardlarımızı oluşturuyoruz. Gerflor’un benzersiz ve yenilikçi ürünler ortaya çıkarmasını sağlayan da budur.’’

     

    Gino Venturelli, Gerflor Sanat Yönetmeni

     

     Onaylanmış Tasarım Uzmanlığı

     

    Tasarım uzmanlarımız, dünyanın her yerinden tasarımcılar ve mimarlar ile iletişim halindedir. Bu iletişim, trendlerin gelişimi üzerine fikir alış verişinde bulunmalarına ve analizlerini karşılaştırmalarına olanak sağlar.

     Bu fikir alış verişlerinin sonucu, Gerflor’un her yıl trend vizyonunu sunduğu ve gelecekteki koleksiyonları için seçimlerin yapıldığı Tasarım Günleri gerçekleşir.

     Tasarım Uzmanlığımız ve yaratacılığımız, bir çok tasarımcı ve trend ajansı tarafından çeşitli ödüllerle ödüllendirildi. Creation 70 Koleksiyonumuz, 2016 Product Design Awards tarafından ünlü Red Dot Design ödülünü aldı.

     

    Creation 70 Koleksiyonumuzu linkten inceleyebilirsiniz: https://www.gerflor.com.tr/professionals-products/zemin/creation-70.html

     

    #gerflor #gerflortürkiye #zeminkaplama #tasarımuzmanlığı #tasarımstüdyosu #tasarımgünleri #zemintasarımı #ürüntasarımı #ürüntasarımödülleri #productdesignawards #reddotdesign